Napi inspiráció – vízpart

Mindennél jobban szeretem a vizet, a vízpartot, a tengert, a folyót, a tavat – a természetnek ezt a csodálatos kincsét bármilyen formában. Bár az Alföld közepén nőttem fel, mindig víz közelébe vágytam már egészen kicsi koromtól kezdve, és nagyon szerettem természetes víz közelében lenni. Kisgyerekként sok időt töltöttem a Tisza mellett, főleg nyáron és képes voltam órákig ülni a parton, hallgatni a susogó fákat és csak figyelni a hömpölygő, haragos színű vizet. Az érzés ma sem változott, ha csak tehetem víz közelébe utazom, mert a mai napig is legszívesebben vízparton töltöm el az időt, különösen nyáron.

A víz éltető erő. Nemcsak a testünket hűsíti, tisztítja és hidratálja, de a lelkünket is képes megnyugtatni és csodálatos, semmi máshoz nem hasonlítható illatot áraszt. Ha tehetitek, töltsetek el egy kis időt vízparton, természetes víz mellett, akár tenger, akár folyóvíz vagy tó közelében és gyönyörködjetek ebben az élethez nélkülözhetetlen csodában.

Töltődjetek fel újult energiákkal, hallgassátok a víz csobogását, és a madarakat. Sétáljatok mezítláb a vízparton, csodáljátok meg, ahogy a vízen meg-megcsillan a napfény, érezzétek a vízcseppeket a bőrötökön, élvezzétek a hullámokat, és a simogató napsugarakat, ússzatok, vagy egyszerűen csak pihenjetek! Ha hosszabb időre nincs is lehetőségeket elutazni, csak próbáljátok ki néhány órára, teljesen újjászülettek majd!

montage2

Lájkolj és kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg ismerőseiddel is! :)